مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

زمانی که پدر و مادر در قید حیات بوده اند یکی از برادرها سند خانه را به اثر انگشت پدر که در خواب بوده به اسم خود زده. و اکنون بعد از 5 سال گذشت فوت پدر ادعا ملک را با سند کرده ایا قانونا میتواند حق دیگر وارثان را پایمال کند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شماازکجا متوجه شدیدکه درخواب ازپدراثرانگشت اخذشده.اثبات اخذامضاء درخواب تقریبا غیرممکنه. باتوجه به اینکه 5سال بعدفوت والدین ,این سند را رو کرد ه,احتمالااثرانگشت جعلی می باشد.بهتراست شما ازطریق قانونی تقاضای تقسیم ترکه نماییدوخانه رابعنوان ماترک معرفی نماییدونامبرده اگرادعای مالکیت نموده وسندراارایه داده ,باتوجه به امضاء های قبلی پدرتان ادعای جعل نماییدونمونه امضاهای پدرراتقدیم کارشناس نماییدتاحقیقت کشف شود.