مشاوره حقوقی رایگان - پول قرض الحسنه دادم پس نمی دهد

سلام وقت بخیر. بنده 7 ماه است که به شخصی 50 ملیون پول به عنوان قرض‌الحسنه دادم وقت از او سند ماشين گرفتم ولی ذکر نشده بابت چی سند گرفتم وفیش بانک را نیز دارم وتنها شاهدم اول خدا وبعد خانوم بنده ، الان طرف مقابل میگه برو شکایت کن میگه به قانون میگم سند ماشين، از ماشین م سرقت شده می خواستم بنده حقیر را راهنمایی کنید ممنون میشم، ،،

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول اظهارنامه با موضوع مطالبه وجه را ارسال نمائید.
در وهله دوم(در صورت عدم افاقه اظهارنامه)، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. دادخواست مطالبه وجه بدهید سریعا بررسی میشود. در صورت نیاز مشاوره تلفنی بگیرید تا راهنمایی دقیق شوید