مشاوره حقوقی رایگان - بالا بردن اجاره نانوایی

سلام
ما یک مغازه نانوایی داریم که اجارش از 20 سلام پیش تا به حال بالا نرفته و فقط 20000 تومان در ماه میریزن به صندوق.
ما وارث هستیم و می‌خواهیم کرایه را به قیمت روز درخواست کنیم.
لطف کنید برام روشن کنید که هزینه وکالت حدودا چقدر میشه و حدودا چه مدت طول می‌کشه.
با کمال تشکر

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

دادخواست تعدیل اجاره بها باید بدهید تا طبق نظر کارشناس رسمی دادگاه اجاره به نرخ روز تعدیل شود
حق الوکاله وکیل تابع قرارداد خصوصی شما با وکیل است و هیچ یک از همکاران نمی تواند برای همه تعیین حق الوکاله کند
مدت زمان رسیدگی به دعوی در دادگستری های شهرهای مختلف متفاوت است و به طور کلی قابل تخمین نیست
برای دانستن مدت زمان به وکیلی در محدوده نانوایی یا به دادگستری محل مراجعه نمایید