مشاوره حقوقی رایگان - وام جانبازی

سلام، ممنون میشم پاسخگو باشید
مادر شوهر من مادر شهید هستند و بهشون وام مسکن بنیاد شهید تعلق می‌گرفت ولی پول کافی برای خرید خانه نداشتند، تصمیم گرفتند با اجازه همه فرزندان، وام رو بگیرند ولی بقیه پول را ما بدهیم و خانه ای بخریم یعنی فقط وام برای ایشون بوده و بقیه پول رو ما دادیم، ولی برای محکم کاری مبایعه نامه ای در بنگاه تنظیم شد و مادر شوهرم طبق این مبایعه نامه خانه را به ما فروختن و هم بیشتر از دو شاهد بالغ و هم وراث به جز یک نفر امضا و اثر انگشت هم زدند سوال این هست که اون یک نفری که امضا نکرده چی میشه چون وکالت با فوت باطل میشود وکالت نامه نگرفتیم ولی قولنامه ی کاملا قانونی داریم ما چند سال بعد، بعد تمام شدن قسط میتونم سند را به نام خودم برگردونم؟ تمام پول خونه و قسط وام خودمون میدیم و مادر شوهرم هیچ پولی ندادند

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
فعلا همون مبایعه نامه به ضمیمه وکالتنامه کافیست.
بعد از فوت در صورت عدم قبول پذیرش ورثه نسبت به مالکیت شما با همان قولنامه میتوانید دادخواستواثبات مالکیت را به دادگاه بدهید‌