مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرارداد مشارکت در ساخت

با سلام و عرض ادب
ملک کلنگی موروثی داریم که شش سال قبل قرارداد مشارکت در ساخت براش امضا کردیم ، در اون زمان یکی از مالکین صغیر بود و قیم به جای او امضا کرد که قیم اجازه چنین امضایی نداشت و باید اداره سرپرستی اجازه میداد که اون هم اجازه نداده بوده.
سازنده هم به این مساله کاملا واقف بود و در متن قرارداد هم چندین بار به اداره سرپرستی و احتمال مخالفتش اشاره شده.
حالا الان دیگر اون مالک صغیر کبیر شده و میخواهد برود ابطال قرارداد مشارکت رو بگیرد چون امضاش نکرده بوده و ملک هم مشاع بوده،
ضمنا اون قرارداد هم با گذشت شش سال اجرا نشد و حتی یک میخ هم جابجا نشد و جواز شهرداری هم براش اخذ نشد.
فقط سازنده از محل قرض الحسنه یک مقدار به ما پول داده طی این سال ها.
سوالم اینجاست اگر اون مالک بتونه ابطال قرارداد رو بگیرد و ما محکوم بشویم به پرداخت خسارت به سازنده، این خسارت چطور حساب میشه؟
آیا ضرر زیان سازنده درصدی از ارزش پلاک هست یا بر حسب پولی که بهمون داده حساب میشه با توجه به اینکه هیچ کاری هم انجام نداده؟
مرجع حل اختلافش هم داوری بوده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر مدارک و مستندات دارد تا با گفتگو متقابل اظهار نظر دقیق بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خسارت اصولاً یا قراردادی است یا توسط کارشناس تعیین می‌شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با ابطال قرارداد مشارکت دگیر موجبی برای استناد به مفاد آن بین طرفین وجود ندارد و نهایتا باید مبلغ پرداختی و خسارت تاخیر تادیه پرداخت شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به بررسی بیشتر مدارک و مستندات دارد تا با گفتگو متقابل اظهار نظر دقیق بتوان کرد