مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی سفته

سلام .من با یک بنده خدایی شراکت کردم و مبلغی به عنوان سرمایه گذاشتم که ماهیانه 10 درصد علی الحساب سود بهم بده .الان حدود 22 ماه که فقط 8 تومن به من داده و کاری هم کردم نتونستم ازش پس بگیرم .شکایت کردم و محکوم شده .حالا اومده اعتراض زده است. این نفر مغازه پارچه فروشی دارد و احتمال داره عنوان کنه که ضرر کرده یا درصدی که قراره پرداخت کند زیاد بوده ؟ من از او سفته دارم. برای واخواهی سفته چی کار کنم؟ خواهشا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی دید نتیجه نهایی تجدیدنظرخواهی در نهایت چه می‌شود. سپس اقدامات مربوطه را به سرانجام برسانید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

سفته را واخواست بزنید و دادخواست مطالبه وجه آن را مطرح کنید اما ایشان هم می‌تواند ادعا کند که در رابطه با موضوع تعهد سفته در دادگاه دیگری رای صادر شده