مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اثبات مالکیت

با سلام یک قطعه زمین به مساحت 350 متر مربع از برادرم با قولنامه و وکالت در توکیل خریداری نموده ام که موکل برادرم فوت نموده و ایشان ادعای مالکیت می کند انکار قولنامه.
اخیراً همسایه ام، 15 متر مربع از زمین من را تصرف و ضمیمه ملک خود نموده است. از ایشان به اتهام تصرف عدوانی کیفری شکایت نموده‌ام.
در این پرونده برادرم نیز با همسایه‌ام همدست شده و علیه من دادخواست تصرف عدوانی داده است و هر دو در دادگاه ادعا نموده‌اند که من مالک نیستم و ملک متعلق به آنها است.
پرونده برادرم در نوبت دادگاه است، و
اکنون قاضی پرونده من حکم مختومه به قرار اناطه صادر نموده است و از من به عنوان شاکی خواسته شده‌
دادخواست اثبات مالکیت بدهم و رسید آن را برای قاضی ارسال نمایم.
1_ برای دادخواست اثبات مالکیت باید علیه چه کسی دادخواست بدهم؟ برای همسایه‌ام یا برادرم و یا هر دو؟
2_ در دادخواست اثبات مالکیت رفع تصرف عدوانی هم خواسته شود یا اینکه فقط دادخواست اثبات مالکیت باشد؟
3_ نقشه هوایی زمین (نقاط UTM) برای دادخواست لازم است.؟
ممنون،

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است