مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین مشاعی (باغی-مسکونی)

بنده بخشی از یک زمینی را خریداری کرده ام و سندی که گرفته ام سند مشاعی است (در سند قید شده 100000 سهم از 300000 سهم) و برای زمین خودم درخواست تغییر کاربری (از باغ به مسکونی) داده ام که موافقت شده و پروانه ساخت هم گرفته ام. حال سوالم اینست که آیا می توانم درخواست سند شش دانگ برای افراز زمین خودم را بدهم یا خیر؟ ضمنا الباقی زمین که برای مالک اصلی است هنوز کاربری باغ دارد. خواهشمندم راهنمایی بفرمائید آیا با همین شرایط امکان انجام کار فوق وجود دارد یا اینکه اقدام دیگری باید انجام شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

تفکیک زمین مشاعی تغییر کاربری از باغ به مسکونی افراز ملک مشاع ملک مشاع