مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بطلان معامله

سلام پدر بنده منزل مسکونی خود را برای ساخت ساز با یکنفر به صورت مشارکتی قراردادی راتنظیم کرده است که طی آن ما با سازنده در یک واحد به صورت 45 به 55 شریک هستیم حال سازنده اون واحد را چند سال پیش به صورت پنهانی فروخته و تا الان اون واحد را 2 بار به فروش رسانده چون نفر اول متوجه مشارکتی بودن واحد شد سریع برای خلاصی از این ماجرا به نفر بعدی فروخت حالا من به صورت کاملاً تام از کلیه مورثین پدرم وکالت دارم و میخواهم علیه این سازنده شکایت کرده هم خسارت 10 سال را به طور کامل بگیرم و هم پول خود واحد را در ضمن بنده قرار داد فوق الذکر را به طور کامل دارم که در آن سهم هر کس به طور مجزا مشخص شده است و مدارکم همه کامل است میخواهم ابتدا با در خواست بطلان معامله شروع به شکایت کنم میشه در این خصوص راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است