مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل مشروبات الکلی

سلام من رو چهار شنبه وقتی از بوکان رد میشدم
پلیس متوقف کرد و از ماشینم 2 شیشه ودکا و 4 تا آبجو پیدا کردن که پیشم نت یک نفر بود این ها ماله ایشون بودن بعد از توقف کسی که همراهم بود فرار کرد و من رو دستگیر کردن و بعد از یک روز بازداشت رفتم دادسرا در گزارش پلیس قید شده بود که مشروبات ماله کسی هست که فرار کرده اما قاضی اون جا هرچه قدر گفتم منو اونقدر ترسوند که میزارم 1 هفته بازداشت شی و فلان من آخر گفتم بگم ماله من هست میزارید برم بعدشم گفتم باشه اونی که فرار کرده برا من آورده بود و بعدش هم نوشت و یک چیزی داد امضا کردم و بعدش قبول کرد وکالت بزارم و برم
من یک دانشجو هستم که تا حالا هیچ سابقه ای ندارم و الان از حکم میترسم که برم زندان اینا
تو تاکسی اینترنتی کار می‌کنم که حتی به آقای قاضی هم نشون دادم که مسافر کشی می‌کنم
میخواستم بدونم ماشینم چی میشه خودم تکلیفم چیه تو گزارشم حجم مشروبان زیر 5لیتر بوده و قیمتشم 5 میلیون زده بودن
الان تا دادگاه چی میشه برا دانشگاه هم چی میشه زندان میرم نمیرم اگه زندان در اومد چطوری می‌توانم تبدیلش کنم ؟
خواهشن کامل توضیح بدین

پاسخ ها :

مجازات حمل مشروبات الکلی حمل مشروبات الکلی مشروبات الکلی