مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک بدون دستور قضایی

سلام و خسته نباشید . یکی از دوستام میخواد پیامک های من رو از طریق آشنای کارمند مخابرات در بیاورد. بدون دستور که اون آشنایی که دارد میخواد بدون دستور دادگاه این کار رو انجام دهد
اگه این کار رو انجام دهد هر پیامکی که فرستاده شده تا جزئیات در میاد؟
و چطور می‌شود که جلو دار این کار شد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بدون دستور قضایی تجاوز به حریم خصوصی اشخاص محسوب و جرم است

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.بله پیامک هاباجزئیات استخراج می شوند.استخراج بدون حکم ودستورقضائی جرم وتخلف است ومی توانیدبه آنهاهشدارقانونی بدهید.