مشاوره حقوقی رایگان - فسخ وکالت بلاعزل

با سلام سال 95 که پدر و فوت شدن برای انجام کارهای اداری به برادرم وکالت بلاعزل دادیم وتو متنش همه چیز رو شامل میشد به جز فروش. الان آیا هیچ راهی نداره که از طرف من وکالت فسخ بشه چون برادرم اقدام به فسخ نمیکند. سوال دوم اینکه برادرم سیم کارت پدرم رو به اسم خودش کرده است ایا این کار به صورت قانونی انجام شده است.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اگر بلاعزل باشد خیر، ولی موکل میتواند ضم وکیل نموده یا اقدام در عرض وکیل، در موضوع وکالت نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر چون بلا عزل است نمی‌توانید ایشان را عزل کنید