مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مابه التفاوت اجاره بها

سلام. با رای دادگاه در سال 1398 اجاره بهای زیرزمین والده اینجانب از 50 هزار به 470 هزار افزایش پیدا کرد. از آن تاریخ مستاجر هر ماه اجاره بها را البته به زور پرداخت کرده است ولی افزایش سالانه نداده و مخالفت می کرد. امسال نسبت به تعدیل اجاره بها اقدام قضایی کردیم. بر اساس رای قضایی اجاره بها از 470 به 2 میلیون افزایش پیدا کرد. منتها برای مابه التفاوت سالهای قبل، دادگاه رای داده چون طرف پرداخت کرده شامل نمی شود و فقط از زمان تقدیم دادخواست می توانید مابه التفاوت را مطالبه کنید. درسته؟ ایا راهی برای گرفتن ما به التفاوت سه سال قبل وجود دارد؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بله از زمان مطالبه میتوان مابه التفاوت گرفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از زمانی که تعدیل توسط دادگاه تعیین شده باشد قابل مطالبه است