مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت متراژ ملک

حدود 20سال پیش از شخصی یک قطعه زمین خریدم باحدودات معین ومشخص یعنی چهار طرف زمین در قولنامه بیان شده، چون زمین شیب دار بوده از دو طرف قسمت های شیب دار متر نشده و فقط بخشهای مسطح در متراژ آمده، حال بنده دور زمین رو دیوار کشیدم کل زمین مسطح شده يعنی 542 متر الان زمین 870 متر هست. زمین از دو طرف محدود به جاده میباشد. حدود جاده هم رعایت شده تکلیف چیست. فروشنده هیچ ادعایی ندارد. برای گرفتن سند آیا مشکلی دارم. درضمن فروشنده در قید حیات نیست و ورراث هم ادعایی ندارند. تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمینی که مالک اختصاصی ندارد مالکش حکومت است نمی‌توان آن را تصرف نمود