مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سند معجول

باسلام واحترام خدمت وکلای محترم
آقای ج با استفاده از تقسیم نامه جعلی یکی را محکوم کرده بعداز گذشت یک سال بر علیه یکی از وراث به نام ح شکایت کرده که با ارائه تقسیم نامه قصد تحصیل ارث بیشتر را داشته اید دادرس پرونده با رد اسناد مدارک آقای ح وی را به شش‌ میلیون تومان جزای نقدی محکوم کرده. 2روز وقت اعتراض دارم چه کار کنم لطفاً سریع پاسخ دهید بی نهایت سپاسگزار هستم.

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم جهت اظهار نظر دقیق رویت اسناد و مدارک ضرورت دارد با این نحوه پرسش امکان پاسخگویی دقیق وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دلایل و مستندات خود را که با آن اعتراض دارید تجدید نظرخواهی کنید