مشاوره حقوقی رایگان - لواط

من یه بار با یکی تو رستوران کار میکردم به زور دخول انجام داد بعدش همکاراش افغانی بودن روز بعد به اونا هم گفت گولم زدن ک ثواب می‌بری این کار انجام بدی همزمان پنج نفر باهام این کارو کردن به هیچی نگفتم میترسم شما بگید چکار کنم حتی ب بابا مامانمم نمیتونم بگم روم نمیشه و خیلی میترسم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نباید چنین کاری کنید و اگر کسی خواست چنین کاری کند اگر زیر ست قانونی هستید به مادرتان اعلام کنید و موضوع را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حتما به خانواده اطلاع دهید و اقدام به شکایت از آنان نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه ان شخص تحت عنوان عمل منافی عفت و لواط شکایت کنید و به پزشکی قانونی معرفی شوید