مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده در دادسرا

سلام و عرض ادب
آیا پرونده از کلانتری مستقیم به دادسرا ارسال می‌شود؟ بعد از ارسال به دادسرا چی میشه ؟ لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرونده در دادسرا بررسی و درصورت اثبات جرم کیفر خواست صادر و به دادگاه برای صدور رای فرستاده میشه ودر صورتی که جرمی اتفاق نیافتاده منع تعقیب صادر میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله به دادسرای ارجاع خواهد شد و احتمالاً دادسرا نیز برای حل اختلاف به شورای حل اختلاف مربوطه ارجاع می‌دهد

فرهاد محمدی

جناب آقای فرهاد محمدی :

سلام بله ارسال میشه دادسرا. اونجا اول شاکی و شهودش رو احضار میکنن. در صورت کفایت دلایل بر وقوع جرم متشاکی رو احضار میکنن و در صورت وجود دلایل جرم جلب به دادرسی صادر و پرونده به دادگاه صالح ارجاع میشه.