مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند مشاع

با سلام و خسته نباشید تقریبا 40 ساله پیش پدر من با عموم هام شریکی یک خونه خریدن که اون زمان عموی کوچک من با دعوا راه انداختن سند خونه رو به اسم خودش زده وحالا میخواد بره سره هر سه تا برادرش شکایت کنه که اونا تو خونه من اجاره نشستن وتا حالا اجاره ای ندادن و الان میخوام بریزم بیرون اینا نمیرن میخواستم بدونم یک راهی هس که بتونیم ما هم شکایت کنیم و واسه هر کدوم از برادر ها سند جداگانه بگیریم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

سلام ؛ کسی که سند مالکیت به نام اوست مالک محسوب می شود .

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود
با توجه به گذشت 40 سال و صدور سند رسمی بنام ایشان تقریبا بعید است بتوانید کاری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان صاحب سند می‌تواند این ادعا را داشته باشد طرفین نیز می‌توانند اگر ادعایی دارند از طریق دادگاه اقدام کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سند مالکیت خانه به نام عموی کوچکتر است و طبق قانون، ایشان مالک رسمی خانه هستند و خانه مشاع نیست تا شما نسبت به أخذ سند مشاعی اقدام بفرمائید. بنابراین اگر برادرهای دیگر برای گرفتن سهم خود از خانه بخواهند اقدام کنند بایستی دادخواست به خواسته‌های اثبات مالکیت و ابطال سند رسمی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانند.