مشاوره حقوقی رایگان - زمان حضور در دادگاه

سلام من درخواست داده بودم برای تغییر جنسیت به مرد و منتظر ابلاغیه بودم باید مراجعه کنم یا منتظر تو پیامک بعدی اطلاع میدن زمانش رو؟
دادخواست شماره ...... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه چهارم دادگاه خانواده دادگستري شهرستان اسلامشهر ارجاع و با شماره پرونده ....... و رمز شخصي ...... ثبت گرديد

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام
پرونده شما ثبت شده و باید منتظر ابلاغیه باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

صبر کنید تا وقت دادگاه به شما ابلاغ شود

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

منتظر ابلاغ بابت تعیین وقت رسیدگی باشید.