مشاوره حقوقی رایگان - بنده متهم به گرفتن رشوه شدم

من در اداره بعنوان رییس هستم افرادی که به من مراجعه میکنند همگی جز خانواده شهدا و جانبازان هستند اینها همگی مشمول گرفتن وام مسکن میشند حالا ما اگر کسی را معرفی میکردیم بعنوان شیرینی پولی به حساب ‌در حد 2میلیون واریز میکردند البته معمولا خودشان این کار را نمیکردند بلکه واسط این این کار را انجام میداد و در نتیجه بنده شاکی خصوصی ندارم حالا به جرم گرفتم گرفتن رشوه در دادگاه پرونده تشکیل شده میخواستم بدانم نتیجه دادگاه چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ما در مقررات موضوعه کشوری عبارتی تحت عنوان دریافت شیرینی نداریم و این عبارت و واژه مشابه آن تحت عنوان دریافت انعام به غلط در عرف مصطلح شده است ! دریافت هر مال ، سند مالی یا وجوهی غیر حق ، مازاد بر حق و غیر قانونی تحت عنوان رشوه شناخته شده و مرتکبین (رشوه دهنده و رشوه گیرنده) هر دو قابل تعقیب قضایی و مجازات هستند . پرداخت رشوه بطور غیر مستقیم و با واسطه چه از طریق واریز به حساب خود شخص مرتشی و چه اعضاء خانواده وی و چه نزدیکان و کسان وی از شگردهای دریافت رشوه و رشوه خواری است . از طرف دیگر چگونه و به چه نحوی شماره کارت یا شماره حساب بانکی مرتشی در اختیار راشی قرار گرفته است ؟!!! جرم رشوه خواری و ارتشاء از جرائم عمومی محسوب شده و چنانچه شاکی خصوصی نداشته باشد ، مدعی العموم (دادستان) شاکی عمومی آن خواهد بود و مجازات آن برای مستخدمین نهادهای عمومی و دولتی و حاکمیتی سنگین تعیین شده است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما متاسفانه مرتکب جرم ارتشا شده اید زیرا اهذ هر مبلغی و یا حتی هدیه بر اساس قانون جرم است