مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ملک

سلام علیکم
بهترین درودهایم نثار شما باد
در یک آپارتمان دو طبقه بعلاوه پیلوت که پنجره ما به حیاط خودمان است در در مقابل حیاط همسایه است پنجره آنها هم به آپارتمان ما می باشد در حقیقت روبرو هستیم همسایه روبرو به شهرداری شکایت کرده که پنجره ما را ببندند من چه کار کنم
با تقدیم شایسته ترین احترامات

پاسخ ها :

سمیه صادقیانی فر

سرکار خانم سمیه صادقیانی فر:

اگر حقوق مربوط به خانه های مجاور و ضوابط و فاصله های پنجره های مشرف طبق نقشه مهندس ناظر رعایت شده باشد و با مجوز قانونی ساخته شده باشد، کم تر اتفاق می افتد که مشکلی برای شما ایجاد شود بنابراین رای به نفع شما صادرخواهد شد. ولی اگر بعد اخذ پایان کار ساختمان، اقدام به ایجاد پنجره جدید کرده باشید به احتمال زیاد رای به نفع طرف صادر خواهد.

یک وکیل

همکارم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم