مشاوره حقوقی رایگان - نفقه در دوران عقد

سلام .خسته نباشید
من الان سه ساله عقدم و در مورد نفقه در دوران عقد اطلاعی ندارم و همسرم از دادن هزینه به من خودداری میکنه و میگه فقط ماهی 500هزار تومن هزینه ات میشه آیا واقعا اینجور هست؟
نفقه در دوران عقد چقدر هست و چجوری باید معلوم کنیم؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

در دوره عقد نفقه تعلق می گیره و مقدار آن بستگی به شخصی خانوادگی و شغل زوجه داره که توسط کارشناس رشته نفقه تعیین می شود.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تعیین میزان نفقه در صلاحیت کارشناس رسمی دادگستری است و اینکه آیا به زوجه در دوران عقد نفقه تعلق می گیرد این موضوع اختلافی است و رویه دادگاه ها به تعلق نفقه در دوران عقد متمایل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما دوشیزه باشید می‌توانید تمکین نکنید و نفقه نیز مطالبه کنید

�ا اگر دوشیزه نباشید می‌بایست تمکین انجام داده و مطالبه نفقه کنید

مبلغ نفقه بستگی به یک سری سوالات و موارد دارد که می‌بایست شما پاسخ دهید