مشاوره حقوقی رایگان - چونه میتوانم در دادگاه تجدید نظر بی گناهی خود را اثبات کنم

من یه برادر دوقلو دارم که تاریخ 5/21به جای اون گرفتنم بعد خودشو معرفی کرد قرار بود ازاد بشم نشدم صبحش خبرنگارا یه سری عکس انداختن پخش کردن تو خبرگزاری و تلویزیون بعد عکس برداری ما رفتیم دادسرا من برایت خوردم ... بعد چند وقت دقیقا 7/14صبحش اومدن منو بردن به جرم سرقت موتور سیکلت که خدایی من نکرده ام فیلم شاکی تار بود ولی با عکس 5/21 رفت تشخیص هویت تاییده عکس و گرفت که خودمم میگم اون عکس منم ولی شخص زمان وقوع سرقت من نیستم روز دادگاه قاضی بدون هیچ پرسشی رای و داد که من هم فیلم داشتم هم شاهد مغازه دار که اونجا بودم ولی قاضی هیچی نپرسید و نوشت 2سال و نیم حبش رد مال شلاق اعتراض زدم پرونده رفته 1087مدرس برا تجدید نظر .... بخدا موندن چیکار باید بکنم کمکم کنید لطفا

پاسخ ها :

قرشی یزدی  سیدمحمدعلی

قرشی یزدی سیدمحمدعلی :

استان :

سلام ...مستندات رو به دادگاه تجدید نظر ارایه بدین وهمچنین مستندات اون پرونده که دادشتون بوده وشمارو اشتباهی گرفتن .حتما مورد توجه دادگاه قرار می گیره