مشاوره حقوقی رایگان - سابقه اعتیاد به مواد مخدر

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده 2 سال پیش بخاطر روزه‌خواری دستگیر شدم و طی یک تعهد به منظور روزه خواری و گرفتن عکس از کارت شناسایی بنده بدون رفتن به کلانتری یا دادگاه من را ول کردند.الان بعد از 2 سال فهمیدم برایم سابقه اعتیاد به مواد مخدر در سیستم ناجا ثبت کرده‌اند در همان تاریخ.میخواهم بدانم بنده نه وارد کلانتری شدم و نه وارد دادگاه چگونه است که همچین چیزی برایم ثبت شده‌ است؟از طرفی این سابقه چگونه پاک میشود و یا چقدر در سابقه بنده میماند؟آیا راهی برای پاک کردن آن است؟آیا برای استخدام در مراکز دولتی یا نظامی برایم مشکل ساز میشود؟لطفا پاسخ دهید.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق مرجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به کلانتری مراجعه نمایید موضوع را بررسی کنید که به چه صورت این اتفاق افتاده و سپس می‌توانید نسبت به آن اعتراض داشته باشید