مشاوره حقوقی رایگان - توقف حکم در اجرای احکام

سلام
طبق قراردادمشارکت محکوم به پرداخت متراژاضافه به سازنده شدیم.
دردادگاه دیگرسازنده بایدبه ما رگارت چندبرابر بدهدواعساروی نیز ردشده وپرونده به تجدیدنظرفرستاده شده
این فردکلاهبردار پرونده خودش روبه اجراگذاشته.
مامیتوانیم توقف دوماهه بگیریم تاحکم دادگاه مادربیاد.
چون بعدازظهر سال هنوزساختمان بدون پایان کاربابدهی رهاشده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید جزییات دقیقتر برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما میتوانید از اجرای احکام بخواهید با طلب شما از ایشان در پرونده .... تهاتر کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
اصولا اجرای احکام موافقت ‌نخواهد کرد

بعد از صدور حکم قطعی ، با شرایط خاصی امکان تهاتر دو دین وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد