مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت بعد از طلاق

من وهمسرم سال 97ازهم جداشدیم وطلاق ماخلع بودولی همسرم چندین باررجوع کردورابطه برقرارشدوبعدازمدتی باردارشدم وبرای سقط جنین صیغه نامه ایی تنظیم کردیم که بتوانیم تحت نظردکترسقط کنم وازان سال به بعدباهمان صیغه نامه داریم زندگی میکنیم ایا رابطه ای مادرست است ومشکل شرعی ندارد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طلاق خلع قابل رجوع نیست باید صیغه می کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از نظر شرعی می‌بایست از مرجع محترم تقلید خود سوال نمایید