مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در صورت سوء پیشینه زنا

با عرض سلام حدود سال87 متاهل بودم خانواده همسرم از دشمنی زیاد با من با پاپوش برام پرونده کیفری زنا تشکیل دادن
که حتی قاضی هم باور نکرد ولی برام چند ضربه شلاق نوشت و اجرا شد
الان قصد دارم استخدام بشم و هیچ سابقه دیگری هم ندارم آیا پرونده قبلی هنوز هم در سوء پیشینه من هست؟
برای استخدام دستگاه های دولتی مشکلی ایجاد میکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رابطه نامشروع سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود و ممکن است متوجه موضوع نشوند.