مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکیل دعاوی ملکی

سلام 270 متر زمین به ارزش حدودی 10800000 هزار تومان که 4/8 دانگ از 6 دانگ متعلق به بنده و برادرم است و 1/2 دانگ به طرف مقابل که از ثبت منطقه صورتجلسه عدم افراز را گرفته ام . لطفا هزینه وکالت و دادرسی و مدت زمان دریافت دستور فروش و در نهایت کارشناسی وفروش واقعی را بفرمایید . ممنون

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛ بستگی به شعبه دادگاه و برگزاری مزایده داره نمی توان دقیق گفت .