مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در سرقت

سلام من و با پدرم به جرم سرقت گرفتن ولی من سرقتی انجام ندادم من تا پیش پدرم رسیدم پلیس ها مارو گرفتن تو دوربین فیلم سرقت پدرم و دوستش هست فیلم پدرم کاملا مشخص هست تو فیلم ولی صورت دوستش معلوم نیست تار هست من از این کارا نمیکنم پدرمم اعتراف کرده که دوستم هست پسرم نیست من 2دقیقه بود رسیده بود پیش پدرم مارو گرفتن بازپرس من رو 200 میلیون سند داد بیرون قاضی الان حکم داده به پدرم 3 سال 74 شلاق همین 3 سال 74 به منم داده ولی غیابی من از ترسم نرفتم دادگاه من چطوری بی گناه بودن خودم رو ثابت کنم
درضمن ماشین من هم 5 روز قبل از این اتفاق به خاطر خلافی خودرو خوابوندن پارکینگ الان که رفتم دربیارم میگن باید بری همون شعبه که این حکم رو داده منم از ترسم وکالت دادم به مادرم قاضی میگه باید خودش بیاد من چه کاری میتونم بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست واخواهی از ‌حکم غیابی را نمایید
و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلایل خود وفیلم دوربین مداربسته را برای اثبات ادعا ارائه دهید تا بی گناهی شما ثابت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

واخواهی کنید و با دلیل اثبات بی گناهی کنید