مشاوره حقوقی رایگان - فروش مسکن مهر و پرداخت نکردن اقساط

باسلام
من یک سال قبل آپارتمانی در مسکن مهر به صورت وکالتی به فروش رساندم و طرف مقابل قرار شد به عنوان ضمانت مبلغ 40 میلیون تومان سفته به من بدهد اما مکرر دادن سفته را به عقب انداخته و اقساط وام را نیز نداده است و ضامن وام پدرم هست ، و با توجه به اینکه در مبایعه نامه درج شده که اگر خریدار سه قسط پرداخت نکند فروشنده میتونه مورد معامله را پس بگیرد میخواستم بدونم امکان پس گرفتن آپارتمان هست ؟ من چه کاری میتوانم بکنم
باسپاس

پاسخ ها :

فروش مسکن مهر عدم پرداخت اقساط مسکن مهر فسخ معامله فسخ معامله ملک خرید و فروش ملک