مشاوره حقوقی رایگان - زمین اصلاحات ارضی ثبت در اسناد رسمی کشور را کسی میتواند تصاحب شود ؟

سلام من پدرم فوت کردن واز پدرشون ی تکه زمین زراعی به ارث رسیده بهمون که وارثین زیادی داره همسایه بغل دستی زمین از نبود وراث در این مدت سو استفاده کرده و درونش درخت کاشته ادعای مالکیت داره اما هیچ گونه کاغذ خرید یا اجاره نامه از مالکین اصلی نداره چندین بار به جرم مزاحمت ازش شکایت کردیم اما قانون کاری برامون نکرده تا میریم سمت زمین با زورگویی و دعا میاد پلیس خبر میکنیم به زور میگه مال منه بهش گفتن که اثبات مالکیت کنه میگه میدونم به اسمم نیست زحمت کشیدم نمیزارم چندین بار مشتری اورده رو زمین که بفروشه نمیدونم چجوری از قانون استفاده کنم اونا چندتا مرد هستن من ی زنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محبوبه  ملكي فر

محبوبه ملكي فر :

سلام
هم میتونید شکایت کیفری مطرح کنید بابت تصرف عدوانی و هم شکایت حقوقی خلع ید یا تصرف عدوانی و قلع و قمع

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما ‌ جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد