مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن

سلام وقت بخیر من دختری 27ساله ام دانشجوام فعلا کار نمیکنم از صاحب کارم شکایت کرده بودم طی این ماه حق وحقوقمو میگیرم و شروع به کار میکنم پس اندازی ندارم دختر کوچکتر خانواده ام از بچگی پدرم هم من و هم مادرم و خواهرامو کتک می‌زنه و فحاشی می‌کنه از بچگی خیلی ازش می‌ترسیم جلوی تحصیل و کار کردنمونو میگیره بدون اجازش نمی‌تونیم آب بخوریم الان که بزرگ شدیم هم خودش دوست دختر پیدا کرده تو سن 59سالگیش دنبال عیش و نوشه چندین بار سراین موضوع با مادرم دعوا کردن اما همش تهدید می‌کنه و راه رو نشون میده که راه بازه میتونین برین بشما ربطی نداره اینا رو به مادرم گفته،منم یواشکی بدون اجازش دانشگاه شرکت کردم درس میخونم تا یه شغل مناسب تر پیدا کنم درسته طی این چند سال مابچه ها رو کتک نمیزنه اما فشار روانی رو پیش کش کرده نون و آبمونو میده اونم با منت که فقط بلدین بخورین بخوابین به هیچ دردی نمی‌خورین خلاصه کلی اذیت میشیم میشه کمکم کنین اگه بدونم جایی برای خواب داشته باشم خودم کار میکنم خرج خودمو میدم اما از اونجا که جا ندارم عذاب میکشم توروخدا کمکم کنین جایی رسیده که به فکر خودکشی هم میرسم لطفا کمکم کنین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید