مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رای باز

پسر من به 2میلیارد پول محکوم شده و الانم مرخصی و درخواست رای باز هم داد کنارش الان یک پرونده دیگه براش باز شده 600میلیون پول ولی وقتی مرخصی بود این پرونده باز شد براش آیا می‌تواند رای باز برود یا نمیتواند

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مشکلی نیست می‌تواند رای باز داشته باشد مگر اینکه حکم قطعی کیفری داشته باشد در این صورت نمی‌تواند رای باز داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید شرایط استفاده را داشته باشید و قاضی ناظر زندان و قاضی اجرای احکام و قاضی صادرکننده حکم موافقت نماید و