مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت خودرو و اثبات کردن بر بی گناهی با وجود برگه مبایعه نامه

سلام شخصی ماشینی به من فروخته و تمام ثمن معاون را دریافت کرده و قرار شد سند برای تنظیم در دفتر خانه برای بنام کردنبدهد حدود دوسال پیش این اتفاق رخ داده و دوسال هست بیمه من پرداخت میکنم و ماشین در تصرف من بوده ,امروز به اتهام سرقت خودرو از من توسط کلانتری در داخل ماشین بازداشت شدم و بعداز فرستادن من به دادسرا و نشان دادن قولنامه و سایر مدارک رفع اتهام شده و آزاد شدم ولی خود رو ماشین رو بکن ندادن وگفتن دستور قاضی بیار روز شنبه.من رفتم دوساعت پیش حضور بازپرس کشیک و بکن با پرخاش گفت که برو فعل نمیدم بهت.ایا این کار قانونی است

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات مالکیت و الزام به فک پلاک و تنظیم سند دهید