مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری در صورت تعدیل نیرو

با سلام اینجانب حدود 20 سال سابقه کاری بیمه ای کل دارم و حدود 6 ماه و 23 روز در آخرین کارگاه تولیدی از ابتدای فروردین 1402 تا 23 مهر کار کرده ام
23 مهر تعدیل نیرو شده ایم همچنین بیمه تا آخر شهریور رد شده است ولی بیمه 23 روز مهر هنوز رد نشده است چون تا آخر شهریور 3 روز کسر بیمه تا 6 ماه دارم چگونه می توانم درخواست بیمه بیکاری نمایم با تشکر هاشمی

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی در آخرین محل اشتغال خود، یکسال بیمه برای شما رد شده باشد و با عنایت به اینکه این مدت 6 ماه است بنابراین بیمه بیکاری به شما تعلق نخواهد گرفت.