مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

با سلام بنده رو به همراه 250cc الکل (عرق سگی) که در ماشین بوده دستگیر کردن و بازپرس حکم به پرداخت 20 میلیون وثیقه داد و منتظر جلسه دادگاه هستم . خواستم ببینم که چقدر احتمالش هست حکم زندان به من بدن ؟؟ (بنده تا به حال سابقه کیفری ندارم و دانشجو هستم . از نظر خانوادگی و وجهه اجتماعی هم موقعیت مناسبی دارم)

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول مجازات حمل مشروبات الکلی علاوه بر حبس ، شلاق و جزای نقدی است اما اینکه مجازات نهایی چه چیزی می تواند باشد بستگی به دفاعیات شما نیز دارد علاوه بر آن می توانید در صورت وجود شرایط از نهاد های تخفیفی نیز برخوردار شوید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من در ارتباط باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زندان تا یک سال، شلاق تا 74 ضربه و جزای نقدی مجازات حمل مشروبات الکلی است که در جرایم تعزیری، شرایط و وضعیت مجرم در تعیین مجازات تأثیرگذار خواهد بود.
در صورت محکومیت به حبس اقدام به درخواست تعلیق اجرای مجازات بنمائید.