مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه

سلام. ایا استشهادیه جمع شده را به فرد مقابل نشان میدهند،ک بتونه ببینه چه کسایی زیرشو امضا کردند؟!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان مطالعه توسط طرف مقابل وجود خواهد داشت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
امکان مطالعه پرونده و دیدن مدارک از جمله استشهادیه وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله طرف مقابل می‌تواند آن را ببیند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ چرا که استشهادیه در پرونده قرار می‌گیرد و شخص مقابل با درخواست مطالعه پرونده می‌تواند اشخاصی که ذیل استشهادیه را امضاء کرده‌اند را مشاهده کند.