مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امر مختومه

سلام بنده پرونده ای داشتم که یک نفر شاکی و چندنفر متهم داشت، دادکاه رفتیم بنده تبرئه شدم و مابقی جلب به دادرسی شدند و پرونده نسبت به بنده مختومه نهایی و بایگانی شد، الان باکذشت یکسال همان شاکی اول و شاهد پرونده اول، هردو هردو این سری بعنوان شاکی،باهمان موضوع اول مشابه دردادگاه شکایت کردند و ابلاغیه جهت حضور امد و حضور پیدا کردیم و لایحه نوشتیم که این موضوع دارای اعتبار امر مختومه است.ایا پرونده جدید مختومه میشود ؟بااینکه شاهد اول پرونده که در پرونده دوم شاکی است ،مجدد پرونده ازشعبه رسیدگی میشود ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکوائیه از طرف شاکی دعوای اول اعتبار امر ‌مختومه خواهد داشت
ولی از طرف نفر دوم ، به پرونده رسیدگی خواهد شد
ولی امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت و اعلام نمایید که جرم مشمول مرور زمان یک ساله شده است و ...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به استناد رسیدگی قبلی این پرونده مختومه شود مگر اینکه دلیل جدیدی ارائه شده باشد

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

قرار موقوفی تعقیب صادر میشه ، اگه عنوان جرم. همان عنوان اولیه و به همان شکل باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که عنوان اولیه را داشته باشد قرار موقوفی تعقیب صادر می‌شود

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام نسبت به شاکی دوم رسیدگی می شود که البته با این شرایط دفاع کار سختی نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان اینکه قرار موقوفی تعقیب صادر بشه وجود دارد