مشاوره حقوقی رایگان - 5درصد جانبازی

سلام وخسته نباشید من 55 سال دارم و فاقد مدارک که مدارکم پیدا نشد حال موج گرفتگی وگوش اعصاب روان کمسیون عالی تایید شودم و 5 درصد که میکند میخواند به ما بدند و کاری ندارم و دهک 5 هستم ایا به من مستمری میداند که برم دنبالش وقت بیمه سلامت دارم مرسی از پاسخ جواب من 9 ماه پسیچی سال 65 دارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که فاقد شغل و درآمد باشید بنیاد جانبازان مستمری در نظر می‌گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوال شما حقوقی نیست لطفاً از ارگان مربوطه پیگیری کنید