مشاوره حقوقی رایگان - پدر و مادر تحت تکفل فرزند

سلام همسرم جانباز 10درصد هست همین ماه تکفل پدرومادرش را محضری کردودادبنیاد که بیمه شون کنندولی مستمری این ماه را نریختند ممکن به خاطر قبول تکفل پدرومادرش باشه کافی نت گفت دهک شما 9 شده با اینکه هیچی بنام همسرم نیس وگفتن چون شما یارانه 6 نفر را میگیرید.پسرها داماد شدند یارانشان دست ما هست چندسال هست
وآیا بعداز مادرهمسرم مستمری که از همسرم بگیرد به دخترمطلقه ش میرسه چون بنیادکاغذمحضری گرفت که بعدازفوت جانباز همه چیز با پدرومادرش نصف خواهدشد.آیا میشود تکفل را پس بگیریم چون 3 پسر دیگر با وضع اقتصادی خوب دارند
لطفا راهنمایی بفرمائید باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام . علت عدم دریافت مستمری چیز دیگری است. پیگیری نمایید.