مشاوره حقوقی رایگان - اتهام فروش مال غير

با سلام بنده برای فروش ٣ دانگ از آپارتمانم ٥ روز قبل از عقد نكاح به همسرم حدود ٤ سال قبل وكالت بلاعزل فروش آپارتمان دادم ولی با اصرار ايشان دو ماه بعد از عقد آپارتمان را فروخته و آپارتمان جديدتر با متراژ بالا خريداری كردم ولی الان ايشان ٣ ماه است كه ترك منزل كرده و به فكر طلاق هست و بعد از ٤ سال شاهد آورده كه وكالت بلاعزل فروش٣ دانگ مذكور به عنوان مهريه ايشان بوده در صورتی كه در سند ازدواج اصلا اشاره ای به وكالت يا واگذاری آپارتمان مذكور نشده و اتهام فروش مال غير به بنده وارد كرده .. لطفا راهنمايی بفرماييد كه بنده چگونه از خودم دفاع كنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، دفاع از دعاوی و شکایات امری تخصصی و مستلزم علم و تجربه وکالت است. توصیه می شود در حوزه قضائی خود به وکیل متخصص ، کاربلد و باتجربه مراجعه نموده و خدمات حقوقی مورد نیاز خود را با پرداخت اجرت دریافت نمائید .