مشاوره حقوقی رایگان - حکم ورود به منزل برای توقیف خودرو

با سلام
آیا مرجع قضایی برای توقیف خودرو بدلیل عدم تعویض پلاک حکم ورود به منزل میدهد؟ ممنون

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر خودرو باید به رویت پلیس راهور برسد تا توقیف فیزیکی صورت گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فروشنده می تواند دادخواست الزام به فک پلاک بدهد و برای توقیف فیزیکی خودرو اگر حکم یا دستور باشد امکان ورود وجود دارد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خیر در این زمینه ورود به مخفیگاه صادر نمی شود.

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. خیر اما می توانید با یکی از مامورین انتظامی یا راهنمایی و رانندگی هماهنگ نمایید با در دست داشتن حکم توقیف فیزیکی در صورت بیرون آوردن خودرو نسبت به توقیف آن اقدام نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معمولاً حکم ورود به منزل داده نمی‌شود و لیکن احتمال این امر وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رویه ها فرق می‌کنه بعضی قضات دستور میدهند