مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت-درخواست بطلان معامله

با سلام. بنده دو سال قبل در نبود خودم در ایران از طریق شخصی امین و اشنا ملکی را خریداری کردم به دلیل اینکه حساب خودم مسدود بوده و با حساب خانمم کار میکردم و مبلغ ان را هم از همین طریق (حساب خانمم)پرداخت کردم و قولنامه به اسم شخص امین نوشته و ایشون در ظهرقولنامه ان را به خانمم انتقال داد تا من مشکل حقوقی و‌بانکی ام رفع بشه بعد منتقل کنم ،اکنون با توجه به اینکه خودم در ایران هستم خانمم مدعی مالکیت ملک رو داره و‌انتقال نمیده .
ضمنا خریدار ملک که برایم ملک را خریده حاضر به شهادت دادن مبنی بر مالک بنده هستم هست.
چطور میتونم ثابت کنم ملک متعلق به خودم هست؟
1- من خودم میتوانم درخواست ابطال یا بطلان معامله رو بدم؟
2- شخص اول و ‌امین هم حاضر هست که ملک درواقع برای من خریداری کرده. ایا ایشان باید درخواست ابطال یا بطلان بدهد یا من؟

3- مبالغی که من به حساب خانمم واریز و حواله کردم ایا قابل مطالبه و برگشت وجه هست ؟

4- اگر ملک برگشت داده نشد مطالبه مبالغ واریز امکان هست؟ و‌ایا به نرخ روز حساب میشود؟
(ملک 895 م خریداری شد مبالغ طی چند ساله حدودا 2 میلیارد)؟
ضمنا از فروشنده هم به اسم خانمم وکالت گرفتیم همون موقعه. که کارهای اداری و انتقال سند رو انجام بده. ضمنا مجتمع هنوز پایان کار و سند ندارد و تا گرفتن ان زمان زیادی ممکن است طول بکشد و در این بین هزینه های ساخت و تکمیل مجتمع تا گرفتن پایان کار و سند و‌اقساط را خودم پرداخت کرده و میکنم.
ضمنا مدارک و‌اسنادی که دارم صحبت شفاهی و پیام های که بین ما ردو بدل شده هست و‌ رسید های واریزی به حساب خانمم و از خساب خانمم به حساب خریدار و‌نماینده ام .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اقامه دعوا اثبات مالکیت وجود خواهد داشت ولی شما باید با ارائه مستندات و دلایل ادعای خود را ثابت نمایید

امکان اقامه دادخواست مطالبه وجه وجود خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی مدارک و مستندات شما است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد.