مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام بسیج توسط اتباع

باسلام من یک پسرم اتباع هستم و دین هم شیعه است و دارای مدرک اینکه من در بیمارستان ایران به دنیا آمده ام هم دارم و پدر مادرم هم صیغه 99ساله دارند میخواستم بدونم که من می‌توانم در بسیج ثبت نام کنم و کی شناسنامه ام را میتوانم بگیرم و می‌توانم در عملیات پایگاه حضور داشته باشم و می‌توانم مسُولیت های پایگاه مثل نیروی انسانی حکم بگیرم و آیا شناسنامه اتباع با غیر اتباع فرقی دارد و آیا مادرم از پدرم جدا بشد من می‌توانم شناسنامه ایرانی بگیرم و آیا می‌توانم برم سربازی لطفا سریع جواب بدهید در ضمن من 14 سال ام باتشکر از شما

پاسخ ها :

ثبت نام بسیج توسط اتباع شناسنامه اتباع گرفتن شناسنامه ایرانی اتباع سربازی برای اتباع اتباع بسیجی