مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت و خلع ید

سلام وقتتون بخیر. ایا با دفترچه قرارداد شرکت شهرکهای صنعتی میتوان دادخواست خلع ید مطرح‌ نمود؟ اگر پاسخ منفی است ایا امکان دادخواست همزمان اثبات مالکیت و خلع ید در این خصوص وجود دارد؟ ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر دادخواست خلع ید نیاز به سند مالکیت است در غیر این صورت باید دادخواست اثبات مالکیت دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
برای اقامه دادخواست خلع ید باید سند مالکیت رسمی یا رای اثبات مالکیت داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای خلع ید نیاز به سند رسمی مالکیت است ا اگر سند وجود ندارد می‌بایست ابتدا دادخواست اثبات مالکیت بدهید و موضوع را از طریق دادگاه اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اختلاف رویه وجود دارد اصولا خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمه خلع ید مالکیت در قالب سند رسمی یا رای دادگاه است و سپس میتواند اقدام به طرح دعوی خلع ید کنید‌.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر ، میتوانید رفع تصرف بخواهید یا تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت خود را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

براساس قانون، دفترچه قرارداد منعقد شده بین شرکت شهرک‌های صنعتی با واحدهای صنعتی،­ حکم سند رسمی برای دریافت تسهیلات بانکی دارد ولیکن در محاکم خیر