مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

سلام من به عنوان وارث اگر برنده مزایده باشم راهی وجود دارد از نظر قانون که کمتر از ده درصد پرداخت کنم.ممنون ازراهنماییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا 10 درصد قیمت کارشناسی را پرداخت نمایید و باقیمانده مبلغ را باید در ظرف حداکثر یک ماه پرداخت نمایید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

شخص ثالث رو وارد پرونده کنین و از طریق ایشون اقدام به خرید کنین البه اعتماد شما به ایشون هم مهمه