مشاوره حقوقی رایگان - عدم شرکت در جلسه دادگاه

با سلام
دوست پسر سابق دختر خاله ام با همسرش، نزدیک درب منزل ایشان کمین کرده بدون هیچ مشکلی ایشان را مورد ضرب و شتم ، فحاشی ،تهدید و اخاذی قرار دادند و شکایت در مرحله بررسی در دادسرا است البته با وکیل.منتهی این آقا و خانم( دوست پسر سابقش با زنش) از دخترخالم به جرم مزاحمت و فحاشی مربوط به دو سال قبل شکایت کردند که البته اسکرین شات یک پیامک که یک عدد فحش درج شده توش را هم دارند ( گرچه چون دوست پسر سابقش دو سال پیش دخترخالم را فریب داده بود و از رابطش با این خانم نگفته بود و با همدستی این خانم قصد سوء استفاده مالی از دختر خالم داشتند و دختر خالم متوجه شد منجر به فخحاشی طرفین و رابطه کات شد) چون دختر خالم نمیخواد نامزدش( جدیدا نامزد کرده) این ماجرا رو متوجه بشه نمیتونه در جلسات کلانتری و دادسرا شرکت کنه اگر شرکت نکنه با توجه به ماده 106 مشمول مرور زمان شدن شکایت دوست پسرش مشکلی برای دختر خالم پیش نخواهد آمد؟
میدونم پرونده به نفع دختر خالم خاتمه پیدا میکنه ولی وکیلش مبلغ بیشتری رو تقاضا کرده تا این شکایت جدید هم پیگیری کنه( بابت یک جلسه رفتن به دادسرا) و ترجیح میدیم این شکایت را کلا پیگیری نکنیم.خوشحال میشم نظر وکیل های محترم رو بدونم.

پاسخ ها :

حمید ایرانپور

جناب آقای حمید ایرانپور :

به همکاران ما اعتماد کنید اگر تمایل به حضور در دادسرا و کلانتری ندارید وکیل بگیرید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌توانید وکیل بگیرید نتیجه قابل پیش‌بینی نیست اما بهتر از کار را به متخصص بسپارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال اگر قادر به شرکت در جلسات نیستید بهتر است از وکیل بهره‌مند شوید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر آنها بابت فحاشی از ایشان شکایت کردند ایشان نیز حتما باید شکایت کنه که بتونه از اون استفاده کنه