مشاوره حقوقی رایگان - ارائه دادخواست الزام به تمكين و زنگ نزدن به شوهر بعنوان مدرك عدم تمكين

باسلام و احترام،بنده بخاطر دخالت خانواده شوهرم از شوهرم كتك خوردم و از خونه منو بيرون ميندازه منم چون شوهرمو دوس داشتم راه كلانتري و پزشكي قانوني و دادگاه رو درپيش نگرفتم و يك راست به خونه پدرم رفتم و پدرومادرم باديدن حال وضعم با اصرارم نذاشتم پدرم به كلانتري ودادگاه و پزشك قانوني بره و بعدمطب دكترنوبت گرفتيم وبادرمان سرپايي وباگذشت زمان استراحت ومراقبت درمنزل پدرم،سلامتيموكامل بدست آوردم و٨ماه صبركردم ديدم خبري ازشوهرم نيست وديگه ازين وضعيت خسته شدم ورفتم مطالبه نفقه كردم وشوهرم محكوم به پرداخت نفقه شدوشوهرم رفته دادخواست الزام به تمكين داده كه بنده عليه شوهرم مدارك ودلايل قانوني وقوي دارم كه شوهرم حاضربه زندگي نيست وشوهرم مداركي كه داره فقط بعدازدادنامه مطالبه نفقه،اظهارنامه تمكين برام فرستاده وبرگه صورتجلسه مأمورمبني براينكه زوجه ازجواب دادن امتناع ميورزدوپيوست پرونده تمكين شدده وبه اضافه چندروزبعدش شوهرم به پدرم زنگ زدكه به دخترتون بگين بمن زنگ بزنه كارش دارم وشوهرم موقعي منوازخونه بيرون انداخت گوشيم روكه ازاين مدلهاي جديداندوريدودوسيمكارته بودوباپس اندازشخصي خودم خريده بودم روازم گرفت ومدركي هم ندارم گوشي روازش بگيرم وسيمكارتهابراي دوران مجرديم وخونه پدرم بودم خريدم وداخل گوشي بودولي بعدازاين ماجراها،من رفتم دوتاسيمكارتهايي كه دست شوهرم بودراسوزاندم وپدرم يك سيمكارت بنام خودم وگوشي قديمي دوران مجرديم كه پدرم واسم خريده بودرواستفاده ميكنم وحالاوالدينم اصراردارندمن به شوهرم زنگ بزنم كه ببينم چيكارم داره؟چون ميدونم شوهرم براي پرونده تمكين دنبال مدركه ولي والدينم ميگن زنگ نزدي شايددردادگاه تمكين محكوم بشي،پدرم ميگه:قاضي ازمن پرسيد:دروغ نميگم وميگم:دامادم زنگ زدومنم به دخترم گفتم امادخترم زنگ نزدومنم به پدرم گفتم:باشه بگومانعي نيست ومن هرچي به والدينم ميگم:شوهرم چون مدركي عليه من نداره والان دنبال راهي هست ونقشه كشيده بازنگ زدن،عليه من مدرك بگيره چون شوهرم بعدازدادخواست الزام به تمكين باپدرم تماس گرفته وازطرفي گوشيم روقبلابه زور ازم گرفته بود،قانع نميشن؟حالاباتوجه به اين توضيحات،بنظرشماآيازنگ زدن به شوهرم به ضررم هست يا بنفعم؟اگرروزجلسه تمكين كه باپدرم به دادگاه ميرم،قاضي پرسيد:چرابه شوهرت زنگ نزدي؟ميتونم بگم:١-چون گوشيم و٢تاسيمكارتهايم روقبلاازم گرفت؟٢-چون شوهرم بعدازمحكوم شدن به پرداخت نفقه وبعدازدادخواست الزام به تمكين باپدرم تماس گرفتم و اسم تمكين رونياورد؟٣-مدارك قانوني نزدبنده موجودميباشدبه قاضي نشون بدم،تاقاضي قانع بشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" مشق شب نوشته اید ؟! مکالمه تلفنی با همسرتان چه ارتباطی به دلیل تمکین پیدا می نماید ؟! احتمالا طرح دعوی الزام به تمکین از سوی شوهرتان به این دلیل است که پرداخت نفقه به شما را متوقف نموده و شرایط را برای اخذ اجازه ازدواج مجدد از دادگاه خانواده صالح فراهم نماید . معمولا طرح این نوع دعاوی خانوادگی از سوی زوج یا طرفین پیش نیاز و مقدمه امتیازگیری از طرف مقابل به منظور نائل شدن به هدف غائی و نهائی طلاق توافقی است .