مشاوره حقوقی رایگان - ملک بدون سند

باغ اناری به مساحت تقریبی 1500 متر مشترکا متعلق به پدر من و عمو بنده میباشد پدرم فوت کرده واز آنجا که این باغ انار سند ندارد عمو یه بنده مقداری از سهم پدرم را تصرف کرده است سهم پدرم به تصمیم وراث خشک شده اما عمویم مقداری از سهم پدرم را تصرف کرده این ملک مال پدر بزرگم بوده که بین وراثش تقسیم شده و سهم عمو و پدرم مشخص بوده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی کیفری و حقوقی فراهم است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی مشخصی بیان نگردیده است و صرفاً از گزاره‌های خبری استفاده شده است.