مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام زن بنده دو ماه پیش رفته دادگاه درخواست مهریه و نفقه و دیرکرد مهریه را کرده و بعد از مرحله جواب نامه ثبت اسناد کشور منوط بر این که بنده هیچ گونه اموالی و حساب بانکی ندارم و پرونده مختومه میباشد و به قول خودش مهریه و نفقه اش را میخاد و ادعای در خواست طلاق کرده منوط بر این که بنده نه دست به زدن دارم و نه اعتیاد به مواد مخدر و نه مرد ناشزه هستم و در دادخواست دیگر ادعای کتک خوردن از بنده و تخریب گوشی موبایلش را کرده سوال بنده این هست آیا ایشان می‌تواند با این ادعاهایی که کرده طلاق بگیره و برای مهریه با توجه به جواب نامه ثبت اسناد کشور اقساطی می‌شود با توجه که بنده شغلم آزاد و کارگر هستم با خقوق ماهی 8تا 10 تومن ممنون از وقتی که میزارید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مهریه قسطی میشود شما باید دادخواست اعسار بدید و برای طلاق خانم باید بتواند عسرو حرج وسختی زندگی با شما را برای قاضی اثبات کند